Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag den 8. januar afholder landsholdet kvalifikation for landets dygtigste kokke. Dem, som i det daglige slår deres folder i restaurationsbranchen og går og drømmer om at teste deres kunnen under stort pres i internationale konkurrencer.
I et opslag beskriver kokkelandsholdet mere præcist, hvem der med fordel kan stille op til kvalifikationen:
”Vi leder efter dig, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne / kunderne på din arbejdsplads. Vi forventer, at du med din kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber kokkekunst i særklasse. Samtidig er du team-player og kan løfte i flok”.
Læs mere på danskgastronomiunion.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024