Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 2022 lykkedes det for Destination Vadehavskysten i samarbejde med VisitDenmark at få tv-holdet bag det hollandske program Camp to Go til Ribe.

Og noget tyder nu på, at Camp to Go har givet Ribe Camping eksponering, som har virket. Det skriver Turisme24.dk.

I programmet følger seerne en familie på deres campingferie i Ribe, og udsendelse er blevet genudsendt flere gange, og har i alt haft over 900.000 seere. Samtidig har Ribe Camping aldrig før haft så mange hollandske gæster som i 2023, men præcis hvor mange gæster, der er tale om, oplyses dog ikke.

Det er ikke nemt at dokumentere, hvorvidt programmet er den direkte årsag til campingpladsens succes med at tiltrække hollænderne, men meget peger i den retning, fortæller Anne Schested Hansen, som ejer Ribe Camping sammen med Jonas Grønbech Sørensen.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger

Selvom Thisted Kommune ikke ønsker at konkurrere med de privatejede campingpladser, er der et ønske om at få etableret en række autocamperpladser for at slippe for ulovlige overnatninger.

Flere campister – men færre campingvogne

I en årrække er antallet af campingvogne på de danske pladser faldet, mens antallet af campister har udviklet sig modsat. “Nutidens campist foretrækker en større grad af fleksibilitet,” lyder det.

Log ind