Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I starten af november kom det frem, at 68-årige Peter Christian Bühlmann Jensen, særligt kendt som forhenværende direktør på Ruths Hotel, havde valgt at søge nye græsgange efter tre år i spidsen for boutiquehotellet Villa Provence med 39 værelser i Aarhus, som Familien Bühlmann overtog driften af i 2020. Det skriver Turisme24.dk.

Siden har Familien Bühlmann været på jagt efter en kompetent arvtager til den erfarne hoteldirektør, og hun er nu fundet i form af Tina Salling, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for Ballen Badehotel og Hotel Strandlyst på samsø, som hun har været øverste chef for siden 2020.

“Tina kommer til Villa Provence med stor branche- og ledererfaring samt et hjerte, der banker for det personlige og nærværende værtskab. Og netop værtskabet er afgørende for succes på Villa Provence, som hver dag byder gæster gennem mange år velkommen på vores skønne franske perle,” lyder det fra Bühlmann.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Vil forvandle kendt tv-tårn til hotel

En amerikansk hotelkoncern har betalt 2,4 milliarder kroner for et tv-tårn, der tidligere har været Londons højeste bygning. Planen er, at det på sigt skal omdannes til at tage imod gæster.

Log ind