Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Regeringens nye Strategi for Økologi forpasser på centrale områder muligheden for at understøtte en positiv udvikling i sektoren.
Det skriver 13 organisationer i en fælles pressemeddelelse, som samtidig kritiserer, at regeringen har valgt ikke at videreføre det 15 år gamle økologiske spisemærke på finansloven for 2024.
Blandt de 13 organisationer er Landbrug & Fødevarer, HORESTA, Økologisk Landsforening, Dansk Erhverv og Dansk Industri.
Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA, kalder spisemærket for centralt i omstillingen til at spise mere grønt og økologisk.
”Mange virksomheder har allerede investeret i omlægningen, og andre lande gør Danmark kunsten efter. Derfor er det uforståeligt og virker uigennemtænkt, at regeringen nu nedlægger Det Økologiske Spisemærke og dermed spænder ben for mere økologi i udespisebranchen.”
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Branche frygter prisen for pant på takeaway-emballage, men café er vild med idéen
02-05-2024
-
Milling henter kendt ansigt til sin bestyrelse
02-05-2024
-
Dansk fastfoodkæde bakker op om tre borgmestre: Vi skal have genanvendelig emballage i hele branchen
02-05-2024
-
Populære restaurantkæde satser stort: Åbner helt nyt spisested i hjertet af byen - med ét særligt fokus
02-05-2024
-
Lalandia udskyder badehotel til fordel for stort projekt
02-05-2024
-
Mesterskaber kommer til Horsens: Får stor betydning for turismeomsætningen
02-05-2024
-
Op mod 200 siddepladser og 20-25 nye job: Her skal Søndervigs næste restaurant placeres
02-05-2024