Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De seneste fem år har ikke været nemme for østjyske Hotel Juelsminde Strand i kystbyen af samme navn. Således har hotellet haft underskud siden 2018 på nær i 2019, hvor hotellet formåede at få et overskud på 1.128 kroner. De seneste to år er underskuddet til gengæld steget kraftigt. Det skriver Turisme24.dk.
I regnskabet for 2022 fremgår det, at hotellet havde et underskud på 2,4 millioner mod et underskud på 1,6 millioner kroner i 2021.
Nu ønsker hotellet dog at skabe fornyet aktivitet, og derfor har man ansat to nye hotelkokke. En af deres bundne opgaver har blandt andet været at genindføre a la carte-retter på menukortet, og strategien er klar. Man vil gå efter at blive et samlingspunkt for lokale i Juelsmindeområdet.
Det er håbet, at lokale kunder kan være med til at skabe nyt liv i hotellets bygninger. Hotellet oplyser i øvrigt, at man allerede nu har fået god respons fra lokalområde, hvor restaurantgæster har udtrykt tilfredshed med maden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025