Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den franske hotelkoncern, Accor har underskrevet en samarbejdsaftale med Green Key International. Med aftalen forpligtiger Accor-hotellerne sig til at følge bæredygtighedsinitiativerne i miljømærket Green Key. Det skriver Turistmonitor.dk.

Accor er en af verdens største hotelkæder og ejer over 5.400 hoteller i mere end 110 lande. Aftalen kommer som følge af, at Accor-kæden i 2020 besluttede sig for, at hotellerne inden udgangen af 2026 skal modtage en ekstern bæredygtighedscertificering.

“Det understreger, at Green Key er et af branchens mest anerkendte miljømærker, men det viser også, at en af verdens førende hotelkæder tager bæredygtige løsninger og den grønne omstilling alvorligt. Det vil forhåbentligt inspirere endnu flere til at sætte turbo på bæredygtighedsarbejdet,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder i Green Key Danmark

Green Key-certificeringen blev grundlagt i 1994. Mere end 4.000 turistvirksomheder lever ifølge Green Key op til virksomhedens miljøkrav, der blandt andet indebærer at sætte miljømål, beregne CO2-aftryk, minimere madspild og reducere vand- og energiforbrug.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind