Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hanstholm Camping i Nordjylland råder i dag over 450 enheder med plads til campingvogne, 42 campinghytter samt 25 hektar jord. Nu løfter Bent Thodsen og Iben Ellerbæk, ejere af Hanstholm Camping ApS, imidlertid sløret for et udviklingsprojekt, der efter planen kommer til at transformere pladsen til et noget større foretagende end i dag. Det skriver Turisme24.dk.

Og hvis alt går efter planen, kommer projektet til at skabe arbejdspladser svarene til op mod 120 årsværk, og handler overordnet om at differentiere overnatningsmulighederne på campingpladsen, fortæller Bent Thodsen.

På den 25 hektar store plads skal der, hvis planen kan føres ud i livet, udover campingpladsen bygges hytter, såkaldte vestkysthuse og klitvillaer og ikke mindst et badehotel med op til 200 værelser.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Campingplads er CO2-neutral

En lollandsk campingplads kan nu officielt kalde sig CO2-neutral som den måske eneste i Europa efter en målrettet indsats, lyder det fra ejeren. Miljøvenlighed er en prioritet for turister, der rejser til Danmark.

Nyt millionoverskud i Hotel Viking

Det nordjyske spa- og wellness-hotel Hotel Viking har netop offentliggjort årsregnskabet for 2023. Trods massive millioninvesteringer og en total renoveringsnedlukning i januar 2023 landede Hotel Viking alligevel på 2,5 millioner kroner i overskud før skat.

Log ind