Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hanstholm Camping i Nordjylland råder i dag over 450 enheder med plads til campingvogne, 42 campinghytter samt 25 hektar jord. Nu løfter Bent Thodsen og Iben Ellerbæk, ejere af Hanstholm Camping ApS, imidlertid sløret for et udviklingsprojekt, der efter planen kommer til at transformere pladsen til et noget større foretagende end i dag. Det skriver Turisme24.dk.

Og hvis alt går efter planen, kommer projektet til at skabe arbejdspladser svarene til op mod 120 årsværk, og handler overordnet om at differentiere overnatningsmulighederne på campingpladsen, fortæller Bent Thodsen.

På den 25 hektar store plads skal der, hvis planen kan føres ud i livet, udover campingpladsen bygges hytter, såkaldte vestkysthuse og klitvillaer og ikke mindst et badehotel med op til 200 værelser.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Turistdirektør har landet drømmejobbet

Nicolai J. Nissen er vendt hjem til Nordjylland med alt, hvad det indebærer af højde til loftet og plads til kæleænder. Han er fra årsskiftet klar til at bringe turistforeningen i Skagen og de 300 tilknyttede aktører ind i en ny æra.

Campingkæmpe investerer i danske pladser

First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer nu i at renovere og øge kapaciteten på eksisterende danske pladser. Investeringerne bliver ført ud i livet inden sommeren 2024.

Log ind