Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der stod en halvering af bundlinje såvel som driftsresultatet på menuen for Mash-ejeren, Copenhagen Concepts, men tallene fortsætter trods det med at ligge på den positive side. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Bundlinjen blev i året halveret fra positive 9,3 millioner kroner i 2021 til 4,8 millioner kroner, ligesom også driftsresultatet tog slag og svandt ind til 7,5 millioner kroner fra 14,1 millioner kroner året forinden. Et resultat, der i ledelsesberetningen betegnes som lavere end ventet.
Der er ikke afsat udbytte for regnskabsåret, og forventningen til resultatet før skat for indeværende regnskabsår, lyder på 7-9 millioner kroner. Copenhagen Concepts står foruden Mash bag restauranterne Bistro Sommerlier.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024