Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Food Festival løber af stablen den 1. - 3. september har deltagerne mulighed for at deltage i et arrangement kaldet BrancheFredag. Arrangementet er skræddersyet til at klæde fødevarebranchen på til udvikling – denne gang med fokus på de mange facetter af bæredygtighed, som fødevareerhvervet rummer. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“På Food Festival fejrer vi madkulturen, det gode håndværk og fællesskabet om det gode måltid. Men alt det er jo resultatet af et erhverv, som aldrig hviler på laurbærrene. Derfor ser vi det som en vigtig del af festivalen at give alle vores gode kolleger en mulighed for at finde ny viden, energi, inspiration og samarbejdspartnere til fortsat udvikling i fødevarebranchen” fortæller Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival.

Storkøkkenerne kan til BrancheFredag finde viden og inspiration til at få mere grønt på menuen til arrangementet Planteløftet. Her er masser af konkrete bud på, hvordan det gøres i praksis både nemt og lækkert.

“Der er ingen tvivl om, at fødevarebranchen står over for store udfordringer, som kræver samarbejde i hele værdikæden for at bidrage til klimamålene. Jeg glæder mig over, at der bliver så meget viden og inspiration at hente til BrancheFredag både for store og små virksomheder,” siger Anna Lund.

Ser stort potentiale for at tiltrække tyskere

VisitAarhus vil gå efter at tiltrække flere tyske turister til deres område. Særligt en jysk by, mener de, har et stort potentiale for at fange et historieinteresseret publikum.

Log ind