Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er skræmmende, at politikerne i København overvejer at begrænse hotelkapaciteten i hovedstaden. Det vil være en regulering af turismen for at tækkes et fåtal af lokale, der ikke ser de positive effekter af, at København tiltrækker gæster fra både det nationale og de internationale markeder. Det skriver Small Danish Hotels’ adm. direktør, Finn Kræfting i et debatindlæg i Turistmonitor.

Finn Kræfting nævner, at antallet af overnatninger på hoteller og feriecentre ifølge HORESTA er steget i forhold til sidste år, og væksten skyldes generelt højere efterspørgsel i København og blandt udenlandske gæster.

Derfor handler det nu om blandt andet at sikre, at branchen har de rigtige produkter på hylderne og får så meget synlighed og så mange markedsandele som overhovedet muligt gennem et stærkt økosystem.

Finn Kræfting frygter, at turisterne vil droppe København og Danmark som destination, hvis politikerne begynder at regulere markedet med hotelkvoter. Det vil skade hoteller, kroer og andre overnatningssteder i hele landet på sigt.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Log ind