Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I sommeren 2022 fik Jan G. Larsen, direktør for Nyborg Strand Hotel & Konference en god idé. Direktøren havde hørt en radioudsendelse, der satte fokus på, at et rekordstort antal familier havde fået afslag på feriehjælp og således ikke kunne komme på ferie.

Hotellet valgte derfor at indgå i et samarbejde med Kirkens Korshær, hvis rolle var at finde 70 familier via hjælpeorganisationens familiehuse og lokalafdelinger, som ankom i to hold til et fire dage langt, gratis ophold på hotellet. Det skriver turisme24.dk.

Hotellet fortæller nu, at det har været en stor succes at have de 70 familier boende. Konceptet har fungeret noget nært upåklageligt.

“Vi har hørt nogle af familierne fortælle, at det er første gang, at de har kunnet tage deres børn med på overnatninger. Det er børn, der ikke vågner op til morgenmad og et organiseret familieliv. Det er ikke altid økonomien, der er problemet, det kan være mange forskelligartede udfordringer,” siger Jan G. Larsen.

På hotellet er der ingen tvivl om, at man vil gentage projektet, og lige nu er man i gang med at få de sidste detaljer på plads i en femårig aftale med Kirkens Korshær, oplyser hoteldirektøren.

Læs hele historien på turisme24.dk

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind