Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra den 31. august hedder direktøren for Destination Vesterhavet, Danmarks næststørste destination målt på overnatninger, ikke længere Peer H. Kristensen. Det skriver Turisme24.dk.

Og som det ser ud nu, går destinationsselskabet ind i en periode, hvor direktørstolen står tom, mens destinationsselskabets bestyrelse er på jagt efter den helt rigtige til posten.

“På grund af sommerferien er vi ikke nået længere i ansættelsesprocessen, end at vi har valgt et rekrutteringsbureau i form af virksomheden Genitor. Vi er i gang med at se på, hvad stillingsopslaget præcist skal indeholde, og hvilke kriterier, vi lægger vægt på,” Lisbeth Valther, som er bestyrelsesformand i Destination Vesterhavet.

Bestyrelsesformanden regner med, at en ny direktør senest vil overtage posten i starten af det nye år. Indtil da vil den daglige ledelse blive varetaget af nuværende medarbejdere.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

WoCo fremhæver egne resultater i opgørelse

Frigast-rapporten, som udkom tidligere på måneden, opfordrer politikerne til at fjerne statsstøtten til Wonderful Copenhagen. I en opgørelse gør destinationsselskabet nu status over sin egent værdi i 2023.

Log ind