Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Trods en for nogen presset økonomisk situation er mange rejsende fortsat villige til at betale en højere pris, hvis det betyder, at de kan sikre sig at deres rejse eller dele af den i højere grad end ellers bliver bæredygtigt. Det skriver Standby.dk.

Således lyder en af konklusionerne i en ny rapport, som Euromonitor International har udarbejdet. Analysen peger på, at godt 80 procent af de rejsende vil betale op mod 10 procent mere end ellers for at rejse bæredygtigt. I tillæg hertil svarer 41 procent af de adspurgte, at de er villige til at betale 30 procent ekstra, hvis de enten kan blive såkaldte økoturister eller kan komme på eventyr.

Europa dominerer i høj grad på top-20-listen over de lande, som Euromonitor International har fundet, er de mest bæredygtige destinationer for turister. Sverige indtager førstepladsen, dernæst følger Finland, og Østrig er nummer tre.

Danmark er på 13. pladsen det lavest rangerede af de nordiske lande.

Læs hele historien på standby.dk

Stor undersøgelse: Danskerne bakker op om turismen

En ny undersøgelse, som VisitDenmark står bag, viser, at danskerne bakker op om turismen og har et positivt syn på turisterne i deres lokalområde. Dansk turisme er i topform, lyder det fra minister.

Log ind