Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det vækker undren hos den kommende feriepark, Sukkerfabrikken på Møn, at Vordingborg Kommune vil aflyse etableringen af et lyssignal ved indkørslen til fabrikken. Lyssignalet skulle være med til at regulere den ekstra trafik, som ferieparken ville medføre,og er et krav fra Vejdirektoratet. Det skriver Turistmonitor.

Ifølge Vordingborg Kommune ville lyssignalet blive tre millioner kroner dyrere end først antaget. Derfor har de aflyst projektet. Men uden lyskrydset er der ingen godkendt trafikal adgang til Sukkerfabrikken.

“Det betyder, at vi ikke kan komme videre, for vi skal bygge kontinuerligt, ellers kan tilladelsen falde bort,” siger Lillian Kristensen, der er konsulent ved Sukkerfabrikken.

Ferieparken afventer nu, at kommunen finder på en alternativ løsning på trafiksituationen.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Feriepark har fundet formel på succes

For andet år i træk har Skærbæk Ferieby leveret et rekordår. Kundeservice, værtskab og en bred kundegruppe er afgørende, mener centerchef Søren Hansen, der håber at kunne brede kundegruppen endnu mere ud i fremtiden.

Kæmpe ferieby på vej til Møn

Klager fra lokalforening har udskudt projektet om at omdanne den gamle sukkerfabrik i Stege til en ferieby. Klagerne er nu endeligt afvist, og det baner vejen for potentielle investorer.

Log ind