Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et flertal i Folketinget har besluttet at vedtage et lovforslag om en forsøgsordning, der gør vintercamping lovligt i en forsøgsperiode på to år. Dermed kan en begrænset del af campingpladsernes i forvejen tilladte vinterpladser, helt præcist fem pct., udlægges til fast camping i vintersæsonen. Det fremgår på turistmonitor.dk.

Det er regeringen med minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm (V), i spidsen, der har fremsat lovforslaget. Ministeren glæder sig over, at forsøgsordningen er blevet vedtaget, men bemærker også, at det skal være muligt at holde campingferie. Hvis lovforslaget omfattede mere end fem pct., kunne det true andelen af campingpladser til sommergæster.

“Det er vigtigt, at det stadig er muligt at holde ferie på camping, det har mange danskere glæde af. Den mulighed skal vi ikke tage fra dem, og derfor er det vigtigt at forsøgsordningen er begrænset i mængde,” lyder det fra Louise Schack Elholm.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Campingplads er CO2-neutral

En lollandsk campingplads kan nu officielt kalde sig CO2-neutral som den måske eneste i Europa efter en målrettet indsats, lyder det fra ejeren. Miljøvenlighed er en prioritet for turister, der rejser til Danmark.

Log ind