Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der skal være mere plads til klimavenlige og bæredygtige fødevarer i Legoland Familie Buffet denne sæson. Derfor er Haderslevvirksomheden Hanegal blevet kontaktet af den jyske forlystelsespark. Denne er kendt for sine plantebaserede madvarer, og derfor har de to virksomheder nu indgået et samarbejde, skriver JydskeVestkysten.

Det betyder, at de velkendte fastfood-klassikere nu bliver ledsaget af nogle økologiske og plantebaserede alternativer fra den sønderjyske fødevareproducent.

Ifølge Legoland er det et klart strategisk valg om at flytte forlystelsesparken i en mere bæredygtig retning.

“Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores tilbud, så de passer til gæsternes ønsker - det gælder også vores menukort. Samtidig skal vi naturligvis også træffe nogle strategiske valg i forhold til den position, som vi gerne vil have i den grønne omstilling”, siger Jes Dahlmann, Indkøbschef hos Legoland Food & Beverage.

Læs hele historien på jv.dk

Jesperhus henter ny direktør med erfaring fra LEGOLAND

Jesperhus Feriepark, der er børnefamiliernes foretrukne danske feriested, har ansat Henrik Munksgaard som ny direktør fra den 1. juni 2024. Han kommer fra en stilling som COO i MCH i Herning og har blandt andet arbejdet som Park Operations Director i ni år i LEGOLAND i Billund.

Log ind