Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I sommeren 2024 skyder der to nye Aiden by Best Western-hoteller op i Danmark. Det sker i et samarbejde mellem BWH Best Western Hotel Group og CIC Hospitality,skriver Turisme24.dk.

De to kommende hoteller kommer til at ligge i Odense og i Holeby tæt på Rødby Havn på Lolland. Men det stopper ikke der. CIC’s koncernchef, Matthias Tanski og operations manager, Thomas Furulund, fortæller, at målet er at have mindst ti Aiden-hoteller i Danmark.

Aiden-hotellet i Holeby får 130 værelser og bygges ved siden af Hotel Factory Lodge og dets 44 værelser, som også ejes af CIC. I Odense opføres det kommende hotel tæt på nye regionshospital. Hotellet får 180 værelser, hvoraf 50 værelser bliver såkaldte long stay-værelser.

CIC har foreløbig 20 hoteller: 16 i Norge, fire i Danmark - Astoria i København, Aiden by Best Western ved Herning, Hotel Factory Lodge tæt på Rødbyhavn og et Thon-hotel ved Høje Taastrup.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind