Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter et år med fokus på konsolidering og uden tilgang af nye hoteller kan ejerne, Danni og Anemette Bühlmann, se tilbage på 2022 med stolthed. Koncernen landede et rekordoverskud på 16,2 millioner kroner i 2022 og så godt som fordobler resultatet fra 2021. Det skriver Bühlmann i en pressemeddelelse.

Den nordjyske hotel- og gastronomikoncern har de seneste år fokuseret på at vækste, og udvider den 1. maj porteføljen med det ikoniske Hotel Royal i Aarhus. De forventer også at kunne afsløre endnu et nyt hotel i år. Målet er at blive en landsdækkende hotelkoncern i løbet af de næste to-tre år, eventuelt også med hoteller på på Sjælland og Fyn.

Ejerne fortæller, at de er meget taknemmelige for deres medarbejdere, der har bidraget til det flotte resultat og at de vil fortsætte med at udvikle og styrke organisationen, så de kan skabe de bedste oplevelser for gæsterne og være en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Scandic øger overskuddet

Scandics nye årsregnskab viser, at hotelkoncernen i 2023 hævede budlinjeresultatet med 33 procent i forhold til året før. 2019-niveauet er dog fortsat et stykke ude i horisonten.

Log ind