Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er aldrig før gået så godt på Hotel Nyborg Strand, som det gjorde i 2022.

Hotellets helt nye regnskab viser fremgang i omsætningen og især i overskuddet. Resultatet på regnskabets nederste linje er det bedste nogensinde i de 124 år, der er gået, siden stedet åbnede under navnet Det nye Badehotel. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Overskuddet blev på 22 millioner kroner før skat, som er en voldsom forbedring af den hidtidige rekord, der blev sat i 2016 med 16 millioner kroner.

Hotellet offentliggør ikke sine omsætningstal, men det oplyser, at omsætningen blev 62 procent højere end i 2021 og to procent over 2019-tallet.

Tilsyneladende var 2022 ikke en enkeltstående højdespringer, i hvert fald regner ledelsen med, at 2023 ender oppe i det samme luftlag med et overskud før skat på 15-20 millioner kroner, skriver Fyens Stiftstidende.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind