Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Koldingfjord er endnu engang blevet kåret som Danmarks Bedste Venue.

Det er Danske Konferencecentre, som står bag prisen, der uddeles på basis af evalueringer fra gæster på venues over hele landet.

Det er tredje gang i alt og anden gang i træk, at Hotel Koldingfjord løber med prisen.

”Jeg er både stolt, beæret og meget ydmyg over, at vi på Hotel Koldingfjord endnu engang anerkendes af vores gæster og for andet år i træk kan kalde os Danmarks Bedste Venue / Konferencecenter”, siger adm. direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsættes under billedet

De glade vindere af Danmarks Bedste Venue efter prisoverrækkelsen: (f.v.): Relationschef Lene Bech, økonomichef Irene Bengaard og selskabschef Malte Strunge.

De glade vindere af Danmarks Bedste Venue efter prisoverrækkelsen: (f.v.): Relationschef Lene Bech, økonomichef Irene Bengaard og selskabschef Malte Strunge.

Han takker alle hotellets medarbejdere for en helt ekstraordinær indsats i 2022.

”Vi har med vedkommende personlig service skabt de værdifulde relationer, som i dag tydeliggøres ved at vi sammen modtager prisen”, siger Peder J. Madsen.

Danske Konferencecentre er en sammenslutning af flere end 100 møde-, kursus- og konferencesteder, der bl.a. driver fælles bookingservice.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind