Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har solgt Hornbæk Hospital til ejendomsudvikleren COPI Group. Det skriver Ritzau i en meddelelse. Planen er nu at bringe den ikoniske bygning tilbage til dens oprindelige udtryk og funktion som badehotel.

De nye ejeres vision er at skabe et 5-stjernet badehotel med restaurant og spa-område for at tiltrække både lokale med behov for et pusterum, men også udenlandske turister.

Bygningen har siden 1935 været et vartegn for Hornbæk og det var derfor et ønske i byrådet, at det nye badehotel bidrager til lokalsamfundet. Man forventer at rykke hospitalets nuværende funktioner til Glostrup Hospital til sommer.

Læs hele historien på Ritzau.dk

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind