Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom 2022 blev et rekordår målt på antal gæster, går forlystelsesparken Djurs Sommerland efter at lukke endnu flere adrenalinsøgende gæster og børnefamilier ind gennem portene i 2023.

I 2022 besøgte næsten 880.000 gæster forlystelsesparken ved Nimtofte på Djursland, og de første indikationer tyder på, at især de tyske turister skal bane vejen for endnu et rekordår. Det skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelelse.

Forlystelsesparken har forud for åbningen i år foretaget deres største investering til dato, Dinosaurland, som løber op i 150 mio. kr. Her er der tre nye forlystelser kaldet SpinOsaurus, Motorbike Derby og Fossilvaskeren. Adm. direktør, Henrik B. Nielsen regner med at investeringen vil tiltrække mange børnefamilier.

Selvom udenlandske turister spås at valfarte til Danmark, satser direktøren stadig på, at det er de danske turister, der skal sikre endnu et rekordår.

“Vi har fra feriehusudlejerne indikationer på, at der kommer flere tyskere, og det virker generelt til, at de i usikre tider søger mere nordpå end for eksempel østpå. På trods af flere udenlandske gæster, er det dog stadig de danske gæster, der samlet set skal sikre os endnu en besøgsrekord i 2023” siger Henrik B. Nielsen.

Log ind