Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Frederikshavn har som det første hotel i Frederikshavn modtaget turismebranchens internationale miljømærke, Green Key. Det gives til virksomheder, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

For at opnå certificeringen kræver det, at virksomheder opfylder flere konkrete og målbare miljøkrav.

Certificeringen har været et fælles projekt mellem Destination NORD og Hotel Frederikshavn og er en del af et nationalt projekt, som er forankret hos bl.a. Destination NORD. Her er ambitionen, at flere danske hoteller skal gennemføre processen. Arbejdet er allerede i gang hos mange hoteller, også i Frederikshavn Kommune, men Hotel Frederikshavn er det først, der kom igennem med hjælp fra projektet.

“Gæsterne efterspørger i stigende grad bæredygtighed og bliver mere og mere bevidste om det. Derfor er certificeringen et konkurrenceparameter. Fra større samarbejdspartnere er der ofte specifikke krav til bæredygtighed, så Green Key-mærket giver os en forretningsmæssig fordel,” fortæller hotelleder Gitte Vanggaard.

Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug.

Log ind