Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nordjyske forlystelsespark overtager Fårup Camping, der ligger 500 meter fra parken og tæt på skov, strand og turistbyen Blokhus. Overtagelsen vil udvide overnatningskapaciteten og sker efter, at parken har oplevet en stigende efterspørgsel efter overnatninger. Det skriver Fårup Sommerland i en pressemeddelelse.

Samtidig er man i gang med at opføre to eksklusive trætophytter i otte meters højde med plads til syv gæster i hver hytte. Her kan gæsterne nyde eget bad, privat rutsjebane og terrasse med udsigt over parken.

Fårup Camping har plads til 300 overnatningsenheder og tilbyder leje af både hytter, plads til campingvogne, autocampere og telte. Campingpladsen drives i den kommende sæson som hidtil.

De to nye trætophytter ventes at være klar til gæsterne i løbet af sensommeren i år.

Læs hele historien på migogaalborg.dk

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Turistdirektør har landet drømmejobbet

Nicolai J. Nissen er vendt hjem til Nordjylland med alt, hvad det indebærer af højde til loftet og plads til kæleænder. Han er fra årsskiftet klar til at bringe turistforeningen i Skagen og de 300 tilknyttede aktører ind i en ny æra.

Log ind