Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nordjyske forlystelsespark overtager Fårup Camping, der ligger 500 meter fra parken og tæt på skov, strand og turistbyen Blokhus. Overtagelsen vil udvide overnatningskapaciteten og sker efter, at parken har oplevet en stigende efterspørgsel efter overnatninger. Det skriver Fårup Sommerland i en pressemeddelelse.

Samtidig er man i gang med at opføre to eksklusive trætophytter i otte meters højde med plads til syv gæster i hver hytte. Her kan gæsterne nyde eget bad, privat rutsjebane og terrasse med udsigt over parken.

Fårup Camping har plads til 300 overnatningsenheder og tilbyder leje af både hytter, plads til campingvogne, autocampere og telte. Campingpladsen drives i den kommende sæson som hidtil.

De to nye trætophytter ventes at være klar til gæsterne i løbet af sensommeren i år.

Læs hele historien på migogaalborg.dk

Nordjysk campingplads har store udviklingsplaner

Et differentieret turismetilbud og beliggenhed er hovedfokus i en stor udviklingsplan, som en nordjysk campingplads barsler med. Et badehotel med op til 200 værelser er blot en af de mange overnatningsformer, som er på tale.

Åbner nyt badehotel i Jylland

Det har været flere år undervejs, men nu er to vennepar endelig klar til at slå dørene op for et nyt hotel i en nordjysk kystby. Hotellet er blevet til med hjælp fra udviklingsmidler.

Log ind