Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jesper Breum starter som CFO i DGI Byen og bliver dermed en del af det lederteam, der skal realisere DGI Byens nye strategi for 2035 om at skabe bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DGI Byen.

DGI Byen er i gang med en større udviklingsproces, som skal gøre stedet til et kraftcenter inden for sundhed, bevægelse og aktive fællesskaber. Her passer den nye CFO godt ind med sin interesse for idræt og finansielle baggrund, mener DGI Byens CEO, Michael Stensbøl.

“Jesper Breum kommer ikke bare med en uhyre stærk finansiel erfaring og baggrund fra store virksomheder, der har undergået stor udvikling og mange forandringer. Han brænder også selv for idræt og bevægelse og forstår, hvordan DGI Byen kan få en endnu større rolle, når det gælder byens sundhed og velbefindende. Vi er meget glade for at have fået ham med ombord,” siger Michael Stensbøl.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind