Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jesper Breum starter som CFO i DGI Byen og bliver dermed en del af det lederteam, der skal realisere DGI Byens nye strategi for 2035 om at skabe bedre sundhed og livskvalitet for københavnerne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DGI Byen.

DGI Byen er i gang med en større udviklingsproces, som skal gøre stedet til et kraftcenter inden for sundhed, bevægelse og aktive fællesskaber. Her passer den nye CFO godt ind med sin interesse for idræt og finansielle baggrund, mener DGI Byens CEO, Michael Stensbøl.

“Jesper Breum kommer ikke bare med en uhyre stærk finansiel erfaring og baggrund fra store virksomheder, der har undergået stor udvikling og mange forandringer. Han brænder også selv for idræt og bevægelse og forstår, hvordan DGI Byen kan få en endnu større rolle, når det gælder byens sundhed og velbefindende. Vi er meget glade for at have fået ham med ombord,” siger Michael Stensbøl.

Kommune øremærker millioner til turisme- og kultur

En række partier på Københavns Rådhus har landet en budgetaftale, hvor der er blevet afsat midler til flere slags turisme. Derudover investeres der i en ny digital løsning til fremtidens storbyturister.

Log ind