Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavnske aktører har fået blod på tanden efter verdens største cykelløb, Tour de France, lagde turen forbi Danmark sidste år, og er nu begyndt at undersøge muligheden for mere professionel cykelsport i hovedstadens gader. Det skriver turisme24.dk.

Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen, Sport Event Denmark og Danmarks Cykle Union er gået sammen om at etablere et nyt internationalt endagscykelløb for både herrer og damer. De håber, at det nye cykelløb kan løbe at stablen til foråret 2025 og efterfølgende være en tilbagevendende, årlig begivenhed.

Idéen er, at læringen fra sidste års Grand Départ i København skal komme det lokale erhvervsliv til gode. Sidste år var der cirka 640.000 tilskuere langs ruten i København, herunder lige over 200.000 erhvervsturister, hvoraf 40.000 var udenlandske. Tour de France skabte en turismeøkonomisk omsætning på 348 millioner kroner i København alene.

Både overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen, Københavns kultur og fritidsborgmester, Mia Nyegaard og formand for Danmarks Cykle Union, Morten Anderson støtter projektet.

Læs hele historien på turisme 24.dk

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind