Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den stigende mængde autocampere i det danske sommerlandskab har fået AutoCamperRådet, Outdoor Camping Danmark og Kommunernes Landsforening til at arbejde på at finde løsninger, som kan forhindre et såkaldt autocamperkaos.

Et af forslagene er at flytte autocampisterne fra parkeringspladser rundt omkring til autocamperpladser i tilknytning til campingpladser. Men det er autocampisterne ikke interesserede i, skriver Turistmonitor.dk.

Autocampisternes hovedargumenter er, at de typisk ikke har brug for campingpladsernes faciliteter, da autocampere for det meste har installeret el, vand, skraldespande, spildevandstanke og toilet. Derudover handler det for autocampister om at have friheden til at parkere andre steder end på netop campingpladser, bl.a. fordi mange campingpladser kun har åbent i sommerhalvåret.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

HORESTA-formand raser mod nye pladser til autocampere

Det kan aldrig være en kommunal opgave at tilbyde gratis overnatning til turister, siger campingpladsejer – udvalgsformand ser sagen i sammenhæng med muligheden af at indføre kontrol af brugen af p-pladser til autocampere.

HORESTA: Forældede regler skader campingerhvervet

Med 12 millioner årlige overnatninger er campingerhvervet en af de største aktører inden for dansk overnatningsturisme, men det fulde potentiale bliver langt fra udnyttet, mener HORESTA Camping

Nordjysk campingplads har store udviklingsplaner

Et differentieret turismetilbud og beliggenhed er hovedfokus i en stor udviklingsplan, som en nordjysk campingplads barsler med. Et badehotel med op til 200 værelser er blot en af de mange overnatningsformer, som er på tale.

Log ind