Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den stigende mængde autocampere i det danske sommerlandskab har fået AutoCamperRådet, Outdoor Camping Danmark og Kommunernes Landsforening til at arbejde på at finde løsninger, som kan forhindre et såkaldt autocamperkaos.

Et af forslagene er at flytte autocampisterne fra parkeringspladser rundt omkring til autocamperpladser i tilknytning til campingpladser. Men det er autocampisterne ikke interesserede i, skriver Turistmonitor.dk.

Autocampisternes hovedargumenter er, at de typisk ikke har brug for campingpladsernes faciliteter, da autocampere for det meste har installeret el, vand, skraldespande, spildevandstanke og toilet. Derudover handler det for autocampister om at have friheden til at parkere andre steder end på netop campingpladser, bl.a. fordi mange campingpladser kun har åbent i sommerhalvåret.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Campingplads er CO2-neutral

En lollandsk campingplads kan nu officielt kalde sig CO2-neutral som den måske eneste i Europa efter en målrettet indsats, lyder det fra ejeren. Miljøvenlighed er en prioritet for turister, der rejser til Danmark.

Log ind