Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

CoolCopenhagen.com, der blev oprettet for at give bl.a. hoteller, restauranter og turistattraktioner et billigere dansk alternativ til bookingmastodonterne som Booking.com og Hotels.com, har skiftet ejerforhold.

Oprindeligt blev den danske bookingportal søsat af fire københavnske hotelkæder; Absalon Hotel Group, Arthur Hotels, Guldsmeden Hotels og Hotel Skt. Annæ. Nu har Guldsmeden Hotels overtaget ejerskabet alene, da de andre tre kæder ikke længere ønsker at være en del af projektet.

“CoolCopenhagen ejes nu af Guldsmeden Hotels via vores Weinert Holding. De tre andre medstiftere ønskede ikke at putte flere penge i CoolCopenhagen, men man kan jo ikke drive et site uden at penge. CoolCopenhagen kører videre som før, i samme ånd og der er stadig den samme opbakning fra de tre nu tidligere medejere,” siger Sandra Plesner Weinert i et interview med Turisme24.

Samtidig gør Sandra Plesner Weinert det klart, at der ikke er tale om et salg, men udelukkende om omstrukturering i ejer- og ledelsesgruppen, og at platformen trives i bedste velgående.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind