Mange vil formentlig ikke umiddelbart tænke på klima- og miljøbelastning, når de tager en tur i forlystelsespark eller på museum. Det vil HORESTA dog lave om på, skriver Jyllands-Posten. HORESTA har lanceret et nyt miljømærke, Green Attraction, henvendt til attraktioner i turismeerhvervet, såsom museer og forlystelser.

Ifølge miljøchef hos HORESTA Mikal Holt Jensen har mærket to formål. Det handler om at guide gæsterne til at finde frem til de steder, der gør en bæredygtig indsats, og så handler det også om at hjælpe attraktionerne med den grønne omstilling

”Vi hører jo blandt andre fra medarbejderne på Kunsten i Aalborg, at de ønsker at gøre en ekstra indsats. Og det har de bestemt også gjort, men nogle gange kan det være lidt svært at vide, hvad man præcist kan gøre. Der hjælper mærket med at give nogle helt konkrete kriterier, som man kan arbejde med,” siger Mikal Holt Jensen.

Læs hele historien her.

Mere affaldssortering er fælles gevinst og ansvar

I HORESTA er vi glade for de nye politiske aftaler, som sikrer en bedre og mere ens affaldssortering i hele landet. Vores medlemmer glæder sig til at hjælpe deres gæster med at sortere deres affald, så vi øger genanvendelsen. Indsatsen forsinkes af, at hverken kommuner eller indsamlingsvirksomheder er klar, skriver Mikal Holt-Jensen, miljøchef i HORESTA.

Job som sørøver eller legeinstruktør trak 1.000 til stor jobmesse i Billund

Den traditionsrige jobmesse for sæsonarbejdere i Billund foregik lørdag for første gang i samarbejde mellem Legoland, Lego House, Lalandia og Wow Park - med stor interesse fra fremmødte. I fem timer var der proppet med folk i Billund, der ville tale sig til et job som prinsesse, Play Agent, livredder eller legeinstruktør, skriver TV Syd.
De og mange andre jobfunktioner var nemlig på højkant til fælles jobmesse i Billund Idrætscenter for sæsonarbejde i Legoland, Lego House, Lalandia Billund eller Wow Park.

Rekordår for fynske attraktioner

Turisterne er for alvor tilbage på Fyn. Således slog flere fynske attraktioner i 2022 deres egne besøgsrekorder. Det drejer sig om Egeskov Slot, Øhavsmuseet og Odense Zoo, skriver Standby.dk.

Log ind