Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter en god gastronomisk sommer med besøg fra danske restaurant Studio, spanske El Bar og islandske Dill, fortsætter Tivoli nu pop-up eventyret i Det japanske Tårn og byder på fisk og skaldyr fra allerøverste hylde, når holdet bag den to-stjernede Michelinrestaurant KOKS og søsterrestauranten ROKS, genbesøger Haven under dette års Halloweensæson i Tivoli.

Den nye pop-up har åbent i Tivoli fra d. 13. oktober til den 6. november.

ROKS er søsterrestaurant til den to-stjernede Michelin-restaurant, KOKS, som besøgte Tivoli i sommeren 2021, og som siden da er flyttet til Grønland, og det er køkkenchefen fra den to-stjernede moderrestaurant, Poul Andrias Ziskas, som sammen med Mantas Vaidelis, chef på ROKS, har sammensat den unikke skaldyrsmenu helt særligt til Tivolis gæster.

Køkkenchef Poul Andrias Ziskas siger om menuen:

”Med vores KOKS pop-up gav vi en nedskaleret smagsprøve på, hvad man kan opleve på vores to-stjernede moderrestaurant. Med ROKS vil vi give en exceptionel og unik oplevelse, som man kun kan opleve i Tivoli. Derfor har vi sammensat en særlig menu til Tivolis gæster, som virkelig vil vise, hvad færøske råvarer kan. Det er en ren fisk og skaldyrsmenu og en friskhed, som man kun kan opleve lignende meget få steder i verden. Vores fokus bliver på de rene smage, men der bliver også plads til lidt smagsmæssig legesyge og nogle nye tilberedningsteknikker”.

Nimb-kok skal lave mad for foden af Eiffeltårnet

Hundredvis af kokke og tusindvis af gastronomer fra fem kontinenter og 170 forskellige lande samles i september for foden af Eiffeltårnet til det gastronomiske topmøde, Village International de la Gastronomie.

Log ind