Gennem Nattelivspuljen kan der søges om medfinansiering til projekter og særlige indsatser i Københavns natteliv. Så hvis du, din forening eller virksomhed har en idé et projekt eller tiltag, der fx kan styrke et kulturbåret natteliv, bekæmpe diskrimination og grænseoverskridende adfærd eller nedbringe gener fra nattelivet, så søg om midler fra Københavns Kommunes Nattelivspulje og vær med til at sikre en positiv udvikling af det københavnske natteliv.

Tidligere i 2022 blev der fx bevilget midler til Københavns Frie Promotere og Sex & Samfund. Bevillingen gik til udarbejdelsen af en rapport, der skulle kortlægge og undersøge diskriminerende og grænseoverskridende adfærd i det Københavns Natteliv. Rapportens konklusioner skal anvendes til at udarbejde værktøjer og initiativer til ændring af adfærden i nattelivet.

Læs mere om ansøgningsprocessen her.

a&o Hostels i København oplever stor fremgang

Glødende telefoner, markant flere bookinger og mange flere gæster. Det seneste halve år har været gavmildt ved a&o hostels i hovedstaden. Kædens to hostels med i alt 385 værelser og 1.315 senge har oplevet en betydelig vækst i antallet af overnatninger.

Forbrugertilliden dykker til historisk lavpunkt

I de 48 år, Danmarks Statistik har spurgt forbrugere i Danmark til deres egen og dansk økonomi, har svarene ikke været mere negative end i september. Det viser tal fra Danmarks Statistik, skriver Ritzau.

HORESTA: ”Udgiftsstigningerne vil få enorme konsekvenser”

Når en kro pludselig ser, at elregningen er tredoblet, og virksomheden skal finde et sekscifret beløb, så er noget, som kan true forretningens overlevelse. Og eksemplerne på udgifter på himmelfart synes næsten uendelige i turisme- og oplevelseserhvervet lige nu, fortalte HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, onsdag aften til TV2 Østjylland.

Log ind