Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jeg kan godt sætte mig over i hjørnet og være ked af det, men det kommer jeg ikke ud af krisen af, siger Mads Magnusson, der blandt andet er indehaver af de københavnske spisesteder Mes og Meille, til Berlingske. Han er en af de restaurantejere, der har oplevet to hundredeårskriser inden for tre år. Men Mads Magnusson synes ikke, at vi skal snakke for meget om, hvor svært det er. Tværtimod.

”Det er et valg, jeg har taget. Jeg har valgt at blive selvstændig. Der er ikke nogen, der gør det for mig,” siger Mads Magnusson.

HORESTA peger på, at man – ligesom Mads Magnusson – kan forsøge at presse sine omkostninger ned. Men det kan være en nærmest umulig mission, når man kun lige er sluppet ud af den første krise med køkkengrejet i behold, og fordi man jo ikke kan slukke for komfuret.

Læs hele historien her.

Log ind