Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I Norden er der flere end 70 Pincho Nation restauranter og 80% af dem er drevet på franchisebasis. Nu kommer den første franchise i Danmark. Det sker, når konceptet åbner den fjerde restaurant i Danmark og den anden i Jylland. I Pincho Nation Danmark ser man gerne, at flere franchisetagere slutter sig til. De kan se frem til at blive en del af attraktivt restaurationskoncept, hvor franchising er en del af vækststrategien, og hvor franchisetagere får stor hands-on opbakning fra både de øvrige restauranter i Danmark samt fra hovedkontoret i Gøteborg.

”Der er plads til en Pincho Nation restaurant i alle større byer i Danmark som eksempelvis Odense, Esbjerg og Roskilde. På trods af nedlukningerne har vi klaret os godt de seneste år, og vi er klar til at åbne nye restauranter sammen med ambitiøse franchisetagere,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Erfaren restauratør og iværksætter

Den første franchisetager i Danmark er Tommy Refshøj. Han har gennem tre årtier arbejdet med forretningsudvikling samt salg og marketing. Blandt andet har han været med til at opstarte og drive hotel med restaurant i Billund – et projekt han trak sig ud af i 2017 og af private årsager flyttede til Randers. Men lysten til at være restauratør og skabe oplevelser for folk er forblevet intakt, og derfor har Tommy undersøgt mulighederne for at åbne en restaurant i sin nye hjemby.

Log ind