Parken Sport & Entertainment er på udkig efter en eller flere købere til selskabets aktiviteter under Lalandia-paraplyen. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse, der er udsendt onsdag morgen, skriver Ritzau.

Her fortæller Parkens bestyrelse, at man vil undersøge mulighederne for helt eller delvist at afhænde ejerandelene i feriecentrene i Rødby, Billund, Søndervig og Motala i Sverige.

Tidligere i år meddelte selskabet, at det var interesseret i at sælge ejerandele af stadionanlægget i Parken inklusive de fire kontortårne.

Læs hele historien her.

KarriereTour: Studerende præsenteres for turismemuligheder

Den tidligere Billund Studiedag TECH, som årligt har tiltrukket over 300 studerende, bliver i år udvidet med endnu et spor, og konceptet skifter navn til Billund KarriereTour. Ud over TECH afholdes for første gang også en Billund KarriereTour TURISME.

Gasoline Grill rykker ind i Parken

Den velkendte Gasoline Grill-burger er kåret til en af verdens bedste burgere, og den vil fremover blive solgt på tribunerne til FCK-kampe, landskampe og koncerter fra sensommeren 2022.

Lalandia i Søndervig åbner den 9. juni

Lalandia slår dørene op til det tredje ferie- og aktivitetscenter i Danmark torsdag den 9. juni. Feriecenteret er placeret i Søndervig med Vesterhavet som nærmeste nabo. Gæsterne kan se frem til en helt ny Lalandia-oplevelse, som blandt andet rummer en stor Aquadome med 14 forskellige vandrutsjebaner og en Wave-surf bane, og et oplevelsescenter med legeland, Padel tennis, en Sky Rider-svævebane, restauranter og butikker m.m. Det hele fordelt på 15.000 kvadratmeter.

Log ind