Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Louise Adolph, der siden åbningen i 2018 har været direktør for den finske møde- og konferencekæde Huones konferencecenter på Amager Strandvej, skal være hoteldirektør. Fra 1. september tiltræder hun nemlig som general manager for Ibis Styles (et varemærke under den franske hotelgigant Accor Hotels), der åbner i Ørestad med 186 værelser, skriver Standby.dk.

Det kommende nye hotel i Ørestad er udlejet til den hollandske operatør Borealis Hotel Group, der vil drive hotellet under et af Accors’ varemærker, Ibis Styles. Louise Adolph oplyser til STANDBY.DK, at hotellet forventes at åbne i løbet af december i år som Borealis Hotel Groups første hotel i Danmark.

Afløser for Louise Adolph som chef for Huone i Danmark bliver Pia Schultz, der kommer fra stilling som key account manager hos ISS. Pia Schultz havde før coronakrisen 12 år hos som kongres- og eventchef på Tivoli Hotel & Congress Center under Arp-Hansen Hotel Group.

Læs hele historien her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind