Onsdag den 5. oktober klippes snoren til den nye pavillionby på Amager Strandvej 3, hvor der skal indkvarteres ca. 300-400 fordrevne ukrainere. I den forbindelse holdes en større åbningsreception i tidsrummet kl. 16.30 – 19.30.

 Der vil bl.a. være taler af Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Jens-Kristian Lütken og evt. Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek. Der vil naturligvis være presse på.

 Der kommer ligeledes til at være et jobspor, så hvis I har medlemsvirksomheder, der dels har et aktuelt rekrutteringsbehov, dels gerne vil deltage med en stand i tidsrummet, så skriv endelig til mig. Vi vil gerne vise de nye beboere, at vi gør alt, hvad vi kan for at få dem matchet ud i relevante jobåbninger.

Mandag den 19. september har vi et internt møde og får samlet op, og hvis der er stor interesse vil vi udvælge virksomhederne, da pladsen er begrænset.

Kontakt Jette Vinther Kristensen, Chefkonsulent, Københavns Erhvervshus, [email protected], for yderligere information.

Kendt københavnsk kinagrill lukker

Meget snart vil der ikke længere blive langet flæskestegssandwich over disken på den kendte kinagrill Isted Grill på Istedgade i København.

En økonom og en ingeniør tager opvasken på Raadhuus Kafeen

I et lille siderum i køkkenet på Raadhuus Kafeen i Aarhus spuler Liudmyla Stoliar tallerkener, glas og bestik. For mindre end et år siden var den økonomiuddannede ukrainer marketingspecialist i Kharkiv. Som for millioner af ukrainere har krigen vendt op og ned på hendes tilværelse, og hun glæder sig nu over sin køkkentjans, hvor næste mål er at komme til at arbejde med maden, skriver Jyllands-Posten.

International stjernekok popper op hos københavnerrestaurant

Slovenske Ana Roš, kåret som verdens bedste kvindelige kok og køkkenchef på Hiša Franko med to Michelinstjerner og en placering som verdens 21. bedste restaurant på Worlds 50 Best, gæster Restaurant Terra i København. Her vil hun sammen med køkkenchef Valerio Serino tilberede en 10-retters menu som en hyldest til elementerne jord, vind og hav.

Log ind