Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Onsdag den 5. oktober klippes snoren til den nye pavillionby på Amager Strandvej 3, hvor der skal indkvarteres ca. 300-400 fordrevne ukrainere. I den forbindelse holdes en større åbningsreception i tidsrummet kl. 16.30 – 19.30.

 Der vil bl.a. være taler af Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Jens-Kristian Lütken og evt. Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek. Der vil naturligvis være presse på.

 Der kommer ligeledes til at være et jobspor, så hvis I har medlemsvirksomheder, der dels har et aktuelt rekrutteringsbehov, dels gerne vil deltage med en stand i tidsrummet, så skriv endelig til mig. Vi vil gerne vise de nye beboere, at vi gør alt, hvad vi kan for at få dem matchet ud i relevante jobåbninger.

Mandag den 19. september har vi et internt møde og får samlet op, og hvis der er stor interesse vil vi udvælge virksomhederne, da pladsen er begrænset.

Kontakt Jette Vinther Kristensen, Chefkonsulent, Københavns Erhvervshus, [email protected], for yderligere information.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind