LKG Night med natklubben Museo i København fik i 2021/2022 et overskud efter skat på 3,5 millioner kroner, skriver Finans. Det første millionoverskud siden 2016, skriver Finans.dk.

Ejerkredsen består blandt andet af Remee Jackman, der også tidligere har haft natklubben Arch i København, komiker Lars Hjortshøj, dating.dk-millionær Morten Wagner og hotelmilliardær Birger Arp-Hansen. Også komiker Casper Christensen har indtil for nylig været en del af ejerkredsen bag LKG Night.

Læs hele historien her.

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind