Koncernen Intercontinental Hotels Group (IHG), der omfatter Holiday Inn og 17 andre varemærker, er blevet ofre for et cyberangreb, der betød, at kunderne i en periode ikke kunne hverken booke værelser eller foretage check-in via internettet, skriver Standby.dk.

Det var en vietnamesisk hackergruppe, som blot identificerer sig som TeaPea, der stod bag angrebet på hotelkoncernen, som i første omgang ikke ville indrømme, at uvedkommende havde tiltvunget sig adgang til virksomhedens IT-systemer.

Angrebet resulterede i, at TeaPea fik adgang til interne emails, skrevne samtaler fra videotjenesten Microsoft Teams samt data fra et antal af virksomhedens servere. Det skriver BBC, der har været i kontakt med den vietnamesiske gruppe. Hackerne fortæller, at de oprindeligt søgte at foretage et såkaldt ransomware-angreb.

Læs hele historien her.

Se også

Hotellerne i Fredericia melder om gode overnatningstal

Hotel Fredericia og Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia melder om en rekordsommer og ser ind i et fantastisk 2023. Det gælder også inden for erhvervsturisme, hvor begge peger på samarbejdet med Experience Fredericia, som en af årsagerne til succes, skriver Fredericiaavisen.dk.

Presset erhvervsliv kræver lavere moms og elafgift

Regeringen har ikke større støtteordninger på vej til erhvervslivet. Det fortæller erhvervsminister Simon Kollerup (S) til Berlingske, hvor han også lægger vægt på, at regeringen nødigt vil puste yderligere til inflationen.

Log ind