Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En datofejl i Erhvervsstyrelsens system til at slutafregne for faste omkostninger får brancheorganisationen HORESTA til at frygte, at virksomheder, der sidste forår var underlagt nedlukninger, kan blive tvunget til at tilbagebetale kompensation, de ellers har krav på. Erhvervsstyrelsen er ifølge FødevareWatchs oplysninger flere gange blevet gjort bekendt med datofejlen af HORESTA, fortæller organisationens politiske direktør, Kristian Nørgaard.

”Vi har gjort Erhvervsstyrelsen opmærksom på, at de er nødt til at få ændret datoerne. Det virker underligt. Der vil selvfølgelig ske fejl, og det har vi forståelse for. Men en måned... det er for lang tid. Fordi man har lavet datoen forkert, risikerer virksomhederne at tabe 10-20 pct. af den kompensation, de ellers har krav på. Og det er bestemt ikke småpenge. Derfor er det afgørende, at fejlen bliver rettet”, siger han.

Læs hele historien her.

Frist for slutafregningen flyttes

Den 30. november var den hidtidige frist for slutafregning på de udestående kompensationsperioder og ordninger i fase 2 af slutafregningen.

HORESTA-direktør får central post på Christiansborg

Kristian Nørgaard stopper som politisk direktør i HORESTA for at overtage posten som chef for Venstres sekretariat på Christiansborg. Han får dermed en central rolle i udviklingen af Venstres politiske linje som regeringsparti.

Log ind