Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkoncernen Diningsix, der står bag koncepter som Klokken, Keyser Social og Basso, udvider sit repertoire med endnu et restaurantkonceptet i hjertet af Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.
Det nye koncept, kaldet Cinco, vil med nordiske råvarer servere gæster en række retter med inspiration fra sydamerikanske lande som Brasilien, Uruguay, Peru, Argentina og Mexico.
”Cinco er en oplevelse – det er ikke kun maden, selvom den selvfølgelig er i centrum, det er også lokalerne, indretningen, stemningen og betjeningen, der udgør besøget. Vi vil gerne efterlade vores gæster med en WOW-følelse udover det sædvanlige,” siger Kristian Skjød, partner i Dining Six.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024