Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkoncernen Diningsix, der står bag koncepter som Klokken, Keyser Social og Basso, udvider sit repertoire med endnu et restaurantkonceptet i hjertet af Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.
Det nye koncept, kaldet Cinco, vil med nordiske råvarer servere gæster en række retter med inspiration fra sydamerikanske lande som Brasilien, Uruguay, Peru, Argentina og Mexico.
”Cinco er en oplevelse – det er ikke kun maden, selvom den selvfølgelig er i centrum, det er også lokalerne, indretningen, stemningen og betjeningen, der udgør besøget. Vi vil gerne efterlade vores gæster med en WOW-følelse udover det sædvanlige,” siger Kristian Skjød, partner i Dining Six.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Turistundersøgelse fra VisitDenmark: Tryghed vigtigere end bæredygtighed
07-08-2025
-
Strawberry Holding rapporterer om tab
07-08-2025
-
Nordens største messe for mødebranchen vokser markant
07-08-2025
-
Ny salgsansvarlig skal styrke Kolpin Hotels’ markedsposition
07-08-2025
-
Nyborg Strand: Derfor går vi med i kollektivt søgsmål
07-08-2025
-
Turistaktører på Bornholm kritiserer vejrudsigter for at skræmme gæster væk
07-08-2025
-
Destination Nord mister endnu en nøgleperson i ledelsen
07-08-2025
-
Grønland oplevede turismefremgang i 2024
07-08-2025