Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Varmelampen er blevet dyrere at holde tændt, og så er den skadelig for klimaet. Og de seneste år har der været debat om, hvorvidt den skal forbydes. Senest har Frankrig fra april i år forbudt varmelamper på barer og cafeers udendørsarealer, skriver Politiken.
Ifølge Mikal Holt Jensen, som er miljøchef i HORESTA, der taler på vegne af 2.000 restauranter, hoteller og cafeer, er løsningen ikke at droppe varmelamperne, fordi den er en god hjælp for restauranterne, men man skal bruge den med måde, siger han.
”Restaurationerne er hårdt pressede oven på energikrisen, og selv om varmelampen er blevet dyrere, er den også et middel til at forlænge sæsonen, hvilket flere af vores medlemmers kunder efterspørger. Nogle steder forlænger det aftenen med en time, når den er tændt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025