Mange flygtninge fra krigen har for længst smøget ærmerne op i deres nye hjemland. B.la. Kateryna Baibak har fundet ro i Nordjylland og arbejde på resortet HimmerLand. Sammen med 259 landsmænd fra Ukraine har hun givet sin nye kommune et ordentligt boost, skriver Nordjyske.

”Det var en beslutning, vi tog. Hvis ikke nogen som os, skulle kunne tage ukrainere ind, hvem skulle så,” spørger HimmerLands direktør Mette Ravn - og henviser straks til HR Business Partner chef Pia Søgaard som den, der har været den store trækkraft bag initiativet:

"Vi syntes, vi måtte tage et ansvar. Når det er sagt, så er det også nogle gode medarbejdere, vi har fået. De er også gode til at hjælpe hinanden" fortæller Pia Søgaard.

Læs hele historien her.

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Log ind