Tirsdag den 8. november blev TechCollege Aalborg kåret som vinder af konkurrencen Young Chef 2022. Vinderholdet består af kokkeeleverne Stine Hartvig Pedersen, Geisler Taatsiannguaq Aputsiaq og tjenerelev Laura Zacho. Konkurrencen blev afholdt på College360 i Silkeborg.

Hvert hold bestod af to kokkeelever og en tjenerelev. Udfordringen gik ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest velsmagende menu med et bæredygtigt fokus samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Se billeder fra konkurrencen her.

Mentaltræning ledte michelinkok til VM-guld

Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.

DM i Skills: Hotel- og restauranterhvervets dygtigste elever er fundet

De seneste tre dage har Fredericia været forvandlet til et unikt udstillingsvindue for landets erhvervsuddannelser. Her viste nogle af hotel- og restaurantbranchens dygtigste elever prøver på deres kunnen i håbet om at inspirere flere til at vælge håndværksfagene som karrierevej.

Log ind