Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantbranchen har længe råbt højt om problemer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet. Den danske gastronomiske scene går glip af talent, der ikke gider vente et halvt år på sagsbehandling, når de hurtigt kan starte arbejde op i et nærliggende land, der også er med i ræset om at være bedst på innovation og gastronomi, skriver FødevareWatch.dk.
Det mener politisk direktør i HORESTA, Kristian Nørgaard, i forlængelse af deres netop udgivede 10-punktsplan på området til politikere.
”Vi er gået igennem en hel valgkamp, hvor alle har talt om arbejdskraft, men ingen kommer med nogen løsninger. Vi prøver at tænke nye tanker, i stedet for vi altid kommer tilbage til beløbsordningen, fordi den står bare i stampe på spørgsmålet, om den er for høj eller for lav”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025