Ild.pizza har tabt kampen mod kontant betaling. En kunde klagede til Forbrugerombudsmanden og fik medhold i, at den jyske pizzakæde ikke må afvise betaling i sedler og mønter. I kundens klage til Forbrugerombudsmanden, kan man læse, at han først prøvede at gå i dialog med Ild.pizza, skriver ErhvervPlus.dk.

Da Ild.pizza åbnede i 2018 var det tænkt som et sted, hvor man betalte online og derefter hentede sin pizza selv.

”Vi får næsten alle ordrer online, så der er nærmest ingen kunder, der kommer ind og vil betale kontant. Så det er helt skørt at tvinge os til at have en kasse og tage imod kontanter,” siger Anders Grønborg, der ejer lld.pizza. Anders Grønborg har rettet ind efter Forbrugerombudsmandens afgørelse. Men det er ikke med hans gode vilje, for kontanter er dyre at håndtere.

Læs hele historien her.

Høje energipriser tvinger pizzakæde til lukninger

Anders Grønborgs pizzakæde Ild. Pizza blev startet med store vækstambitioner. Nu har de høje energipriser nu tvunget kæden til at holde lukket i tre af de 13 afdelinger i det øst- og midtjyske, skriver Børsen.
Det er kæden desværre ikke de eneste, der er nødsagede til, fortæller Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør i HORESTA.

Log ind