Bag bookingplatformen CoolCopenhagen står fire københavnske hoteller: Absalon Hotel Group, Arthur Hotels Guldsmeden Hotels og Hotel Skt. Annæ, skriver Standby.dk.

Foreløbig har CoolCopenhagen indgået omkring 600 partnerskaber, endnu er ikke alle på hjemmesiden. Men med ombord allerede nu er op mod 75 hoteller med omkring 10.000 hotelværelser i Storkøbenhavn, der i runde tal har 25.000 hotelværelser. Hertil kommer blandt andet over 100 restauranter, oplyser direktør Inge Sommer.

Læs hele historien her.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Nu rammer recessionen: Fald i efterspørgsel er turistbranchens største udfordring

Manglende hænder har længe været overskriften i den danske turistbranche, men nu har en ny udfordring overhalet problemet med at finde den nødvendige arbejdskraft. Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik vurderer turistbranchen samlet set, at faldende efterspørgsel hos forbrugerne er branchens største barriere for at udvikle og drive forretningen, skriver Turistmonitor.dk.

HORESTA: Boom i hotelværelser i hård opbremsning

I de seneste år er der åbnet masser af nye overnatningssteder, men i de kommende år er der langt færre projekter, viser en opgørelse fra HORESTA til Jyllands-Posten. Siden 2018 er der hvert år blevet tilført som minimum mellem 1.000 og 1.500 hotelværelser i hovedstaden. I 2023 og 2024 er der kun planlagt få hoteller og udvidelser med op mod 500 ekstra værelser årligt.

Log ind