Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Take-away leverendøren Noahs gør sig klar til et 2023, der står i udvidelsens tegn. For nu er det kun én butik i Danmark. To er åbne i Thailand, hvor der er endnu en på vej. Men inden der er gået to til tre år, vil der være et tocifret antal af franchisebutikker med Noahs logo lige ved siden af Menys supermarkeder, skriver FødevareWatch.dk.
Idéen bag Noahs er simpel, fortæller stifter Daniel Baven: Restaurantindustrien står over for en revolution, som vil få flere til at spise convenience. Men i stedet for en færdigret i køledisken, så skal maden være frisk.
”Uanset hvor du er i verden, er markedet for færdigretter og nemme løsninger stødt stigende. Det er convenience, der leder markedsandelene. Men lige nu er de eksisterende rammer i branchen ikke gearet til at imødekomme efterspørgslen, så der er store muligheder,” siger Daniel Baven.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024