Take-away leverendøren Noahs gør sig klar til et 2023, der står i udvidelsens tegn. For nu er det kun én butik i Danmark. To er åbne i Thailand, hvor der er endnu en på vej. Men inden der er gået to til tre år, vil der være et tocifret antal af franchisebutikker med Noahs logo lige ved siden af Menys supermarkeder, skriver FødevareWatch.dk.

Idéen bag Noahs er simpel, fortæller stifter Daniel Baven: Restaurantindustrien står over for en revolution, som vil få flere til at spise convenience. Men i stedet for en færdigret i køledisken, så skal maden være frisk.

”Uanset hvor du er i verden, er markedet for færdigretter og nemme løsninger stødt stigende. Det er convenience, der leder markedsandelene. Men lige nu er de eksisterende rammer i branchen ikke gearet til at imødekomme efterspørgslen, så der er store muligheder,” siger Daniel Baven.

Læs hele historien her.

Dagligvarekæde i stort sats: Vil åbne 15 takeaway-steder i landet

Supermarkedskæden Meny vil i løbet af få år etablere 15 nye særlige takeaway-køkkener i nogle af sine forretninger landet over, skriver Børsen. Meny bliver franchisetager hos virksomheden Noahs. Det betyder, at supermarkedet betaler firmaet en pris for at benytte konceptet, opskrifter og brand, mens indtjening, omkostninger og investeringer alene ligger hos Meny.

”Vi vil have resterne med hjem, når vi spiser på restaurant”

Du er på restaurant. Maven er fuld, men tallerkenen er ikke tom. Her sker det oftest, at den overskydende mad ender i skraldespanden. Men 3 ud af 4 danskere vil faktisk gerne tage den overskydende mad med hjem, hvis de altså fik mulighed for det. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Epinion for Arla Pro, som er leverandør af mejeriprodukter til de danske restauranter og storkøkkener, fortæller Kolding-Netavis.

Log ind