Evolutionsmuseet, der åbner til foråret, er Knuthenborg Safariparks største satsning nogensinde. Museet udstiller unikke og ægte fossiler fra dinosaurer og andre fortidsdyr, der samlet udgør en værdi på et trecifret millionbeløb. Fossilerne har aldrig været i Danmark før, og iblandt dem er et eksemplar af den uhyre sjældne Archaeopteryx. Den kaldes verdens vigtigste fossil, fordi den beviser Darwins evolutionsteori.

Det, der startede som en mindre naturhistorisk samling, bliver nu udvidet til et stort, selvstændigt museum fyldt med spektakulære fossiler fra dinosaurer og andre fortidsdyr. Flere af de sensationelle og ekstremt værdifulde fund er blevet udgravet i løbet af de sidste par år og dækker tilsammen 300 millioner års evolutionshistorie.

”Ambitionen for Evolutionsmuseet er at bruge fortidens dyreliv til at sætte nutidens dyreliv i perspektiv med en helt unik samling af ægte fossiler fra glubske dinosaurer og andre spøjst udseende dyr. Det er ægte skeletter fra spændende fund af eksempelvis Archaeopteryx og Torosaurus, og i løbet af vinteren kan vi også præsentere en endnu ukendt dinosaurart. Det er nogle af verdens absolut bedst bevarede dinosaurskeletter fra rigtige kæmper, der for millioner af år siden har bevæget sig rundt her på jorden,” siger Christoffer Knuth, direktør i Knuthenborg Safaripark.

Læs hele historien her.

Feriecenter udvider badeland

En ny sæson står for døren i det nordjyske feriecenter Skallerup Seaside Resort, og det betyder at forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Det indebærer igen i år investeringer i yderligere opgraderinger af feriecenteret samt åbningen af det udvidede vand- og spaområde, skriver Turisme.nu.

DGI-bygning solgt til VINGSTED hotel & konferencecenter

I 1993 fik DGI opført en bygning Vejle og har siden benyttet den som landskontor. DGI har ønsket at sælge bygningen i forbindelse med planerne om at flytte tættere på byens centrum og offentlig transport, og nu er en købsaftale faldet på plads. Det bliver naboen, VINGSTED hotel & konferencecenter, der overtager DGI’s bygning.

Joe & The Juice vil hente 600 millioner til ny vækst

Juice-kæden Joe & The Juice, der har omkring 320 butikker verden over, er i gang med at hente en massiv pengeindsprøjtning på op mod 600 mio. kr., der værdisætter virksomheden til 5,1 mia. kr., skriver Finans.dk på baggrund af dokumenter, der er indsendt fra Joe & The Juices bestyrelse til de amerikanske myndigheder.

Log ind