Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Evolutionsmuseet, der åbner til foråret, er Knuthenborg Safariparks største satsning nogensinde. Museet udstiller unikke og ægte fossiler fra dinosaurer og andre fortidsdyr, der samlet udgør en værdi på et trecifret millionbeløb. Fossilerne har aldrig været i Danmark før, og iblandt dem er et eksemplar af den uhyre sjældne Archaeopteryx. Den kaldes verdens vigtigste fossil, fordi den beviser Darwins evolutionsteori.

Det, der startede som en mindre naturhistorisk samling, bliver nu udvidet til et stort, selvstændigt museum fyldt med spektakulære fossiler fra dinosaurer og andre fortidsdyr. Flere af de sensationelle og ekstremt værdifulde fund er blevet udgravet i løbet af de sidste par år og dækker tilsammen 300 millioner års evolutionshistorie.

”Ambitionen for Evolutionsmuseet er at bruge fortidens dyreliv til at sætte nutidens dyreliv i perspektiv med en helt unik samling af ægte fossiler fra glubske dinosaurer og andre spøjst udseende dyr. Det er ægte skeletter fra spændende fund af eksempelvis Archaeopteryx og Torosaurus, og i løbet af vinteren kan vi også præsentere en endnu ukendt dinosaurart. Det er nogle af verdens absolut bedst bevarede dinosaurskeletter fra rigtige kæmper, der for millioner af år siden har bevæget sig rundt her på jorden,” siger Christoffer Knuth, direktør i Knuthenborg Safaripark.

Læs hele historien her.

Log ind