Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 30. november 2022 er det sidste frist for at indberette de faktiske forhold til slutafregning af kompensation som følge af coronavirus/covid-19. Fristen gælder for virksomheder, der har modtaget kompensation for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020.

Erhvervsstyrelsen opfordrer de sidste virksomheder til at gå i gang med at indberette med det samme. For at modtage kompensation har det været en betingelse, at der efterfølgende skal indberettes til slutafregningen. Derfor vil Erhvervsstyrelsen efter fristen den 30. november 2022 kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder, virksomhederne ikke har indberettet for. Erhvervsstyrelsen gør opmærksom på, at det ikke er muligt at indberette efter fristen.

Få overblik over virksomhedens manglende indberetninger

Alle virksomheder, der skal indberette til slutafregningen, har modtaget brev i Digital Post med besked om, hvilke perioder der skal indberettes for. Den aktuelle oversigt over manglende indberetninger kan findes på Mit Virk under virksomhedens aktiviteter.  

Log på Mit Virk for at indberette til slutafregningen

Frist for indberetning for stedbundne faste omkostninger (light)

For kompensation modtaget for stedbundne faste omkostninger (faste omkostninger light) er der en anden frist for at indberette til slutafregningen. Denne frist fremgår af oversigten på Mit Virk.

Log ind